Segítség a bejelentkezéshez

Amennyiben Ön a megkötött Előzetes Megállapodásban az elektronikus kapcsolattartást választotta, az előzetes megállapodás aláírását követően az Előzetes Megállapodásban megadott e-mail címére kap egy regisztrációja megerősítésére vonatkozó üzenetet.

Az üzenetben lévő linkre kattintva, vagy azt az Ön által használt böngésző címsorába illesztve a CNOK rendszer jelszó módosítási felületére lép, ahol meg kell adnia a CNOK rendszerben használni kívánt személyes jelszavát.

A jelszónak minimum 8 karakter hosszúnak kell lennie, és tartalmaznia kell legalább egy kis és nagy betűs karaktert, valamint egy számot.

Kérjük, hogy a jelszavát gondosan kezelje, ügyeljen rá, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe. Amennyiben a felhasználóneve és jelszava Central NOK Zrt. érdekkörén kívüli okokból illetéktelen kezekbe kerül, az ebből adódóan Önt ért kárért a Central NOK Zrt. nem vállal felelősséget.

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, a bejelentkezési oldalon új jelszót kérhet az Elfelejtett jelszó gomb megnyomása után, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat.

A bejelentkezésnél az Ön felhasználó neve az Előzetes Megállapodásban megadott e-mail címe.

Segítség a regisztrációhoz

A honlapunkon törtnő regisztrációhoz a következő adatok megadására van szükség:

  • Név
  • Irányítószám, Település
  • Telefonszám
  • E-mail cím

Amennyiben Ön a honlapunkon regisztrált, munkatársunk 48 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.